1. mitoboru
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Torsdag den 12. september 2019
  4. Tilmeld via email
Som det er nu, kan en bruger, der har back-end-adgang til WP File Download, se alle mapper. Jeg ønsker ikke / har brug for det sådan. Lad os sige, at vi har to mapper, ... F1 og F2. Jeg vil have, at redaktører skal have adgang til begge disse mapper i back-end. Jeg vil dog have, at bidragydere skal have adgang til F1 i bagenden, men nu F2. Det, jeg siger, er, at jeg ønsker de synlighedsindstillinger, der anvendes på back-end, ligesom i front-end.
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Som det er nu, kan en bruger, der har back-end-adgang til WP File Download, se alle mapper. Jeg ønsker ikke / har brug for det sådan. Lad os sige, at vi har to mapper, ... F1 og F2. Jeg vil have, at redaktører skal have adgang til begge disse mapper i back-end. Jeg vil dog have, at bidragydere skal have adgang til F1 i bagenden, men nu F2. Det, jeg siger, er, at jeg ønsker de synlighedsindstillinger, der anvendes på back-end, ligesom i front-end.

Dette er ikke implementeret endnu i vores plugin. Vi vil se på det i fremtiden.
I hvert fald er det bemærket i vores planlægningsliste.