1. vitsolutions
  2. Funktion ideer til WP File Download
  3. Fredag ​​den 7. juni 2019
  4. Tilmeld via email
Kan vi venligst have denne funktion implementeret tidligere, ellers laver købet med det samme.

-Synk med server mappe - Automatisk synkronisering, indstil en timer eller tidsplan.
-Can synkronisere specifikke mapper til kategorier = f.eks. Sport mappe til sport kategori.
-Kan derefter oprette en shortcode for den kategori, brug den i en post / side til at vise downloads, URL masker fysisk placering.
-begræns adgang til den.
- På resync fjernes filer, der er fjernet fra den fysiske mappe, fra kategori- / downloadlisten, nye tilføjes.

i øjeblikket den https://wpfilebase.com/ produkt understøtter dette, men det ville være godt, hvis dette produkt gjorde det, jeg kan skifte over.

Hvis du har brug for en klient som en test, hjælper du gerne.

Skål

David
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.
-Synk med server mappe - Automatisk synkronisering, indstil en timer eller tidsplan.

Dette er noget, vi har planlagt til en fremtidig større version: version 5.0 (vi er i øjeblikket i version 4.5.4).

Selvom det er svært at give en præcis dato, hvor nye funktioner frigives af forskellige årsager.
Det afhænger hovedsageligt af den udviklingsplan, vi har defineret for udvikleren og problemer, vi måtte støde på i løbet af denne periode :)

Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Bare opfølgning, hvilken version har du op til, og er du nærmere på at tilføje denne funktion?

Med venlig hilsen

David
Accepteret svarAfventer moderering
Hej David,

Tak for at komme tilbage til mig med flere oplysninger.
Bare opfølgning, hvilken version har du op til, og er du nærmere på at tilføje denne funktion?

Efter antallet af brugerens anmodning flyttede vi denne funktion på vores planlægningsliste til version 4.9.0 (vi er i øjeblikket i version 4.6.3).

Tak for din tid!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Gode ​​nyheder.

Hvornår skønnes 4.9.0 at være ude?

hilsen

dv
Accepteret svarAfventer moderering
Hej David,

Tak for din besked.
Hvornår skønnes 4.9.0 at være ude?

Det kan være om et par måneder, som jeg gætter. Vi giver dig besked, når det er afsluttet.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Bare en opfølgning, fremskridt med denne udviklingsanmodning / inkludering?

Tak

David
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for dit svar.

Bare en opfølgning, fremskridt med denne udviklingsanmodning / inkludering?

Ja, vi arbejder på at ordne de planlagte funktioner. WP File download er på version 4.6.8.
Og denne funktion bliver forresten frigivet på version 4.9.0.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak, fordi du svarede. er der en nogenlunde estimeret dato for 4.9.0-frigivelsen?

Tak

dv