1. jpurlings
  2. Funktion ideer til Droptables
  3. Tirsdag den 18. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Når flere brugere (f.eks. Mere end 100) redigerer deres egne tabeller, får superbrugeren en meget lang liste med tabeller, uden at brugernavnet er synligt. Så han kan ikke genkende hvilken tabel der hører til hvilken bruger. Det ville være bedre, hvis navnet på den bruger, som tabellen hører til, er synligt. F.eks. I backend ved at placere brugerens navn foran bordnavnet (f.eks. UserX - Table1).
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Når flere brugere (f.eks. Mere end 100) redigerer deres egne tabeller, får superbrugeren en meget lang liste med tabeller, uden at brugernavnet er synligt. Så han kan ikke genkende hvilken tabel der hører til hvilken bruger. Det ville være bedre, hvis navnet på den bruger, som tabellen hører til, er synligt. F.eks. I backend ved at placere brugerens navn foran bordnavnet (f.eks. UserX - Table1).

På nuværende tidspunkt skal du administrere brugertabeller efter kategorier. Vi overvejer denne idé til en fremtidig udgivelse!
Btw, den nye UX er planlagt i den kommende version.

1. mere end en måned siden
  2. Funktion ideer til Droptables