1. freddydw
  2. Funktion ideer til Dropfiles
  3. Lørdag den 14. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Je voudrais-bruger dropfiles pour mettre différents fichiers à la disposition de nos membre. La plupart de ces fichiers sont des fichiers vidéos. Il faut que les membres puissent voir ces fichiers-instruktion til partir du site. Cela est-il muligt?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Je voudrais-bruger dropfiles pour mettre différents fichiers à la disposition de nos membre. La plupart de ces fichiers sont des fichiers vidéos. Il faut que les membres puissent voir ces fichiers-instruktion til partir du site. Cela est-il muligt?

Ja, vi bruger Google Dokumenter-visningsprogrammet til fileksempel. Tjek venligst vores demo:
https://www.joomunited.com/joomla-demo/dropfiles/default-theme-demo#91-root-category

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!