1. vtom007
  2. Funktion ideer til Dropfiles
  3. Fredag ​​den 14. februar 2020
  4. Tilmeld via email
hallo
Habe Dropfiles im Einsatz und bin grundsätzlich zufrieden.
Lediglich die Farben würde ich öfters mal dem Template anpassen. Optimal wäre es natürlich wenn man im Backend hier diverse Einstellungen tätigen könnte.
Mit der CSS bzw. der front.scss kommer sin leder nicht klar.

Vielleicht kann mir da einer helfen?

Danke
Tom
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak fordi du tilføjede din funktionsanmodning her.

Habe Dropfiles im Einsatz und bin grundsätzlich zufrieden.
Lediglich die Farben würde ich öfters mal dem Template anpassen. Optimal wäre es natürlich wenn man im Backend hier diverse Einstellungen tätigen könnte.
Mit der CSS bzw. der front.scss kommer sin leder nicht klar.

Vielleicht kann mir da einer helfen?

Ja, denne funktion er nyttig til at justere visning af temaer. Vi overvejer det for en version, der kommer.

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!

1. mere end en måned siden
  2. Funktion ideer til Dropfiles