1. slonobassik
  2. Forhandler spørgsmål om WP Table Manager
  3. Tirsdag den 4. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Hvad er et minimumsniveau for brugerrettigheder for at kunne redigere indholdet i de tabeller, der er oprettet af dit plugin?
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Hvad er et minimumsniveau for brugerrettigheder for at kunne redigere indholdet i de tabeller, der er oprettet af dit plugin?

På backend kan du indstille brugere til at redigere deres tabeller baseret på vores Brugerroller funktion.

Du kan gå til denne URL for at få flere oplysninger:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-table-manager-documentation#toc-7-2-user-roles