1. epaul000
  2. Forhandler spørgsmål om WP Table Manager
  3. Mandag 24. februar 2020
  4. Tilmeld via email
Hej, jeg leder efter et tabelplugin, der giver mig mulighed for at fryse den øverste række (eller n rækker), så brugere kan rulle i store tabeller og stadig have overskriftsrækket til rådighed som reference. Det ser ud til, at funktionen er tilgængelig, men den person, jeg chatte med, var ikke sikker på, om det fungerede i mobil. Kan du bekræfte, om denne funktion er tilgængelig, når du ser fra en telefon? Ingen af ​​demobordene var store nok til at teste rulle, og det lyder som om funktionen alligevel ikke var aktiveret på dem.

Tak skal du have!
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Kan du bekræfte, om denne funktion er tilgængelig, når du ser fra en telefon?

Ja, denne funktion er mulig i vores plugin. Gå her for flere detaljer:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-table-manager-documentation#toc-3-4-line-and-column-freezing