1. Scott.Drayton
  2. ADVANCED GUTENBERG
  3. Onsdag den 4. marts 2020
  4. Tilmeld via email
Jeg prøver på at bruge avanceret faneblade i Advance Gutenberg, men auto-rullefunktionen er et problem på grund af vores klistrede nav. Kunne jeg forhindre det i automatisk rulning?

Skål
Accepteret svarAfventer moderering
Hej,

Tak for at kontakte os her om denne udvidelse.

Jeg prøver på at bruge avanceret faneblade i Advance Gutenberg, men auto-rullefunktionen er et problem på grund af vores klistrede nav. Kunne jeg forhindre det i automatisk rulning?

Beklager, kan du give mig flere oplysninger om dit problem ved skærmbillede eller dit websteds url?
Og hvilken version bruger du? Btw, der er ingen rulning på vores testside.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarAfventer moderering
Tak for det hurtige svar!

Her er linket til det, jeg henviser til - https://www.limitlesstech.com/goodgig-charter-test/#advgb-tabs-3881413a-52b8-4ecc-897d-39b55e951f36 (undskyld den rodede side, jeg eksperimenterer med forskellige måder at vise det på!).

Jeg har faktisk indset, når den ikke er logget ind på WordPress, den klistrede nav dækker det ikke, men jeg vil stadig foretrække det, hvis skærmen ikke automatisk flyttede blokken til toppen af ​​siden - er dette muligt?