Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• Dropfiles og GDPR

Disclaimer: Disse oplysninger er ikke en juridisk rådgivning og er kun til informationsmæssige formål. Ikke alle vores udvidelser er berørt på samme niveau af GDPR.

Hvilke data bruges af vores udvidelse?

Dropfiles henter statistikker om, hvilken fil der er blevet downloadet, men de er ikke relateret til brugeren specifikt, det er kun anonyme data. Udvidelsen opretter cookies ( 30 dage), men de bruges kun til at gemme præferencer for brugergrænseflade (UX) og forbedre udvidelsesanvendeligheden.

Joomla , 3. part og vores udvidelse

Du skal tage hensyn til, hvis du tillader dine webstedsbrugere at uploade filer på frontend, at plugin bruger Joomla brugersessionerne. Joomla brugerdata kan administreres, eksporteres, slettes fra siden 3.9- versionen.

I Dropfiles kan du bruge tredjeparts tjenester, for eksempel Google Drive, Dropbox, OneDrive ... Disse tjenester såvel som Joomla arbejder alle på at gøre deres produkter og tjenester GDPR-kompatible på deres side.

Du måske mere om GDPR fra Europa-Kommissionens side databeskyttelse

• Jeg kan ikke trække filkategorierne ved hjælp af en berøringsskærmsenhed

Hvis du har en berøringsskærmcomputer på Windows ved hjælp af Chrome, kan du muligvis ikke trække og slippe kategorier med berøringsskærmen, men kan kun trække og slippe kategorier med musen. For at løse dette problem skal du deaktivere berøringshændelser i Chrome.

Type chrome: // flags i Chrome-adresselinjen, og tryk på GÅ IND

berøringsskærm

Find Aktivér berøringsbegivenheder > Skift indstillingen til handicappet

• Komponentinstallationsprogrammet fortæller mig at opdatere min htaccess, hvad skal jeg gøre?

Dropfiles har registreret, at din .htaccess ikke er opdateret. Det skulle resultere i en umulighed at downloade andre filer end pdf.

Htaccess-filen i den nyeste Joomla version kan afvige fra din.
    Hvorfor? Fordi under en opdatering opdateres .htaccess-filen ikke altid.

Hvad skal jeg gøre?
    Du kan downloade en J3. 3 ny installationspakke og kopier og indsæt htaccess-filen.
    Du kan også fjerne linjen nedenfor fra din htaccess-fil:
    RewriteCond% {REQUEST_URI} /component/|(/??^.????????.(php|html?|feed|pdf|vcf|raw))$ [NC]

• Er det muligt at ændre formatet på fronten

Ja, selvfølgelig, dette er inkluderet i parametrene.

Det format, der bruges til at vise datoen, er standard php-format: Php-format

• Kan vi søge efter filer?

Ja, der er et dedikeret plugin, der kan inkluderes i Joomla søgningen, eller du kan bruge vores søgemaskine og filtreringsmotor (menu eller modul).

• Kan jeg tilføje en kategori af fil i et brugerdefineret modul?

Ja!

Dropfiles er bygget til at blive brugt i alle WYSIWYG-redigeringsfelter. Du skal bare have indholdsplugin, der kaldes. Det meste af tiden aktiveres som standard.
    Det er ikke tilfældet i Joomla HTML-tilpassede modul, du skal aktivere det.

I indstillingsfanen skal du indstille indstillingen Forbered indholdet til Ja.

• Kan jeg tilsidesætte eller oprette et nyt Dropfiles tema?

Du kan tilpasse og tilføje tema til Dropfiles , men vi bruger ikke standard MVC-tilsidesættelser, men Joomla standard pluginsystem.

Dropfiles temaer er faktisk plugins, og de er placeret i mappen / plugins / dropfiles temaerne

Du skal kopiere et plugin, ændre navnet på plugin for at oprette dit nye plugin (pluginname.xml og klassenavnet på plugin). Installer det derefter via Joomla standardinstallationsprogram, det skal vises på listen over temaer. Du kan derefter udføre alle de ændringer, du ønsker, i dette tema, det vil ikke blive påvirket af opdateringer.

• Kan jeg tilføje flere kategorier af filer?

Ja, du kan tilføje en enkelt kategori (uden underkategorier) eller kategorier, der indeholder underkategorier.
    I det andet tilfælde vises underkategorier, og du kan navigere gennem dem.

• Hvor kan jeg tilføje filer på mit Joomla websted?

Dropfiles giver dig mulighed for at tilføje en enkelt fil eller kategorier af filer direkte i din WYSIWYG-editor.
    Dropfiles er kompatibel med alle redaktører, det betyder, at du kan tilføje filer i en artikel, et brugerdefineret modul eller i en hvilken som helst komponent, der kalder indhold plugins.