Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• Kan jeg tilsidesætte eller oprette et nyt Droppics tema?

Du kan tilpasse og tilføje tema til Droppics , men vi bruger ikke standard MVC-tilsidesættelser, men Joomla standard pluginsystem.

Droppics temaer er faktisk plugins, og de er placeret i mappen / plugins / droppics

Du skal kopiere et plugin, ændre navnet på plugin for at oprette dit nye plugin (pluginname.xml og klassenavnet på plugin). Installer det derefter via Joomla standardinstallationsprogram, det skal vises på listen over temaer. Du kan derefter udføre alle de ændringer, du ønsker, i dette tema, det vil ikke blive påvirket af opdateringer.

• Kan jeg tilføje et galleri i et brugerdefineret modul?

Ja!

Droppics er bygget til at blive brugt i alle WYSIYG-redigeringsfelter. Du skal bare have indholdsplugin, der kaldes. Det meste af tiden aktiveres som standard.
    Det er ikke tilfældet i Joomla HTML-tilpassede modul, du skal aktivere det.

I indstillingsfanen skal du indstille indstillingen Forbered indholdet til Ja.

• Kan jeg ændre billedstørrelse?

Ja, fordi Droppics opbevarer en kopi af originale billeder for at regenerere miniaturebilleder.
    Så når du ændrer billedstørrelse i parametre, bliver du bedt om at regenerere miniaturebilleder.

Hvis du ikke regenererer, bruges den gamle størrelse til gallerier, der allerede er online.

• Hvor Droppics gemmer mine billeder?

Droppics gemmes dine billeder under: / images / com_ droppics / ID-of-the-gallery.
    Så du kan få adgang til alle billeder med et andet billedværktøj, hvis du vil.