Torsdag 15. juli 2021
  2 Svar
  51 besøg
  Tilmeld
Salve,
non riesco più a condividere in automatico l'articolo su facebook.
Il program mi restituisce questo fejler.
Cosa devo billetpris?
Grazie

# 200) Hvis der sendes en gruppe til en gruppe, kræves det, at appen installeres i gruppen, og \ enten publicerer_til_gruppetilladelse med brugertoken, eller begge administrationssider \ og tilladelse til at offentliggøre sider med sidetoken; Hvis du sender en side til \
CP
2 måneder siden
Da premettere che ho configurato l'app Facebook in automatico
EN
2 måneder siden
Hej,

Tak fordi du kontaktede os her om denne udvidelse.

Jeg beklager, men dette forum er kun til spørgsmål inden salg, for alle tekniske anmodninger bedes du sende os en billet (Menusupport> Supportbillet) .
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.