speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>WordPress Media Manager - hvordan man downloader og installerer
  1. BRIO_KRRIZTIALL
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Tirsdag den 03 2019. december
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg har lige købt Google Drive Plugin til WordPress Media Manager, Hvordan kan jeg downloade og installere pluggin ..
Jeg vil have fuld aktiveringsvejledning til at aktivere denne pluggin ..
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har lige købt Google Drive Plugin til WordPress Media Manager, Hvordan kan jeg downloade og installere pluggin ..
Jeg vil have fuld aktiveringsvejledning til at aktivere denne pluggin ..

Først skal du downloade installationspakker til WP Media Folder og WP Media Folder Addon her:
https://www.joomunited.com/my-account/extension-download
Derefter kan du installere ved at uploade dem i venstre menu Plugins. For mere information:
https://www.joomunited.com/documentation/wp-media-folder-documentation#toc-1-1-install