1. GeeCee
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Tirsdag 20 2020. oktober
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Arbejder WP Media Folder i et Wordpress Multisite-miljø. Jeg har oprettet et underdomæne til at gemme delte medier til et par underdomæner i multisite og spekulerede på, om dit produkt (som jeg har brugt i en enkeltstående installation før) ville fungere i det medieunderdomæne, og også være synlig i de andre underdomæner?

Tak.

Mind mig om. Hvis jeg opgraderer / forny mit abonnement; kan jeg fortsætte med at bruge pluginet, efter at 6 måneder / 12 måneder er udløbet. Alt jeg mister er evnen til at opgradere. Er det rigtigt?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Arbejder WP Media Folder i et Wordpress Multisite-miljø. Jeg har oprettet et underdomæne til at gemme delte medier til et par underdomæner i multisite og spekulerede på, om dit produkt (som jeg har brugt i en enkeltstående installation før) ville fungere i det medieunderdomæne, og også være synlig i de andre underdomæner?

Ja, vores plugin kan fungere i et multisite-miljø. Når du har installeret vores plugin, kan du se på dets underdomæne.

Hvis jeg opgraderer / forny mit abonnement; kan jeg fortsætte med at bruge pluginet, efter at 6 måneder / 12 måneder er udløbet. Alt jeg mister er evnen til at opgradere. Er det rigtigt?

Du bruger stadig vores plugin efter udløb, men du bør forny, hvis du vil opdatere nye funktioner og få support.