1. arranf
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Fredag 24 2018. august
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Når der uploades medier med WP Media Folder , oprettes mapper i den samme struktur som ved upload?
For eksempel, hvis jeg har mine medier organiseret på min computer i strukturen:
-newsletter_folder-
Letter.html
| -images-

Vil upload af nyhedsbrevmappen uploade HTML-filen, billeder undermappen og jpg-filerne i undermappen, eller skal jeg manuelt oprette de nye mapper og uploade hver mappefiler individuelt?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Når der uploades medier med WP Media Folder , oprettes mapper i den samme struktur som ved upload?

Det kan ikke uploade en mappe med dens alle billeder, men undermapper. Du skal oprette undermapper manuelt.
Desuden er den eneste måde, du kan synkronisere mappen og dens sub på, synkronisering fra din server.
For flere detaljer: https://www.joomunited.com/documentation/wp-media-folder-documentation#toc-4-4-server-file-importer-sync