1. IsabelleSch
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 06 2019. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Venligst er det muligt at sende anmeldelse til alle brugere for en offentlig mappe? Jeg har virkelig brug for denne funktion eller for at indstille en mappe til kategorisejeren til en brugerrolle i stedet for en enkelt bruger.

Tak for din hjælp og god aften.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
er det muligt at sende anmeldelse til alle brugere for en offentlig mappe? Jeg har virkelig brug for denne funktion eller for at indstille en mappe til kategorisejeren til en brugerrolle i stedet for en enkelt bruger.

Hvis du spørger om WP Media folder , har vi ikke udviklet denne funktion endnu.
Ved WP File download er det ikke muligt at sende en e-mail til alle brugere i øjeblikket.