1. jasontheadams
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Tirsdag den 1. marts 2016
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Vær hilset!

Interesseret i at bruge dette, men har et par spørgsmål:

For det første er det muligt at opdatere plugin fra WordPress når den først er installeret, eller skal du downloade plugin fra dette sted hver gang?

For det andet påvirker det også medieoverføreren som kaldet af plugins som avancerede brugerdefinerede felter, eller påvirker det kun mediehåndtereren dukket op af standard WYSIWYG?

Tak!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej Jason,

Tak for at nå os.

Først er det muligt at opdatere plugin

Jo da! vi har en opdaterer, der fungerer nøjagtigt som WordPress , se her for mere info: https://www.joomunited.com/news/ wordpress -automatic-plugin-updater

For det andet påvirker det også medieoverføreren som kaldet af plugins

Ja ved alle plugins, der bruger WordPress standard manager (WooCommerce ...)