1. golem
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Fredag 28 2017. juli
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, jeg opretter i øjeblikket vores nye websted med wordpress . Jeg leder efter s.th. hvor dit produkt måske kan være en løsning. Vi er fotograf og ønsker at levere en gallary til kunden efter optagelsen. For at binde eksisterende eller få nye kunder ønsker vi at opbygge en kundesektion med registrering og login. Efter registrering vil kunden kunne se billederne af optagelsen. Jeg tror, ​​dette burde være muligt med dit produkt, korrekt? Men jeg har stadig et spørgsmål:

1. Er disse billeder beskyttet med direkte adgang? Jeg vil være sikker på, at brugeren skal logge på for at se billederne. Så ingen kunne se billedet selv ved at kende den korrekte URL som http://www.website.com/customer_folder/image.jpg
  2. Når kunden kommer tilbage til en anden optagelse. Kan jeg tilbyde et andet galleri i hans mappe? Så for eksempel et galleri "Bryllup" et andet galleri "nyfødt"?
  3. For vores behov ville det være godt, hvis kunden kunne bestille billederne. Har du en idé om, hvordan du styrer det?
  4. Måske et dumt spørgsmål: Opretter dit plugin kun en mappe? Efter at brugeren er logget ind skulle han omdirigere til sin egen side med billederne inde. Er det s.th. din plugin administrerer eller er denne s.th. Jeg er nødt til at oprette med wordpress ?
  5. Jeg arbejder i øjeblikket med temaer fra AIT-temaer. De har en egen (Visual) -Pagebuilder. Ved du, om dit plugin fungerer med deres temaer? Hvad ville der ske, hvis jeg køber dit plugin, og det ikke fungerer med mit tema?

Mange tak og hilsener fra Tyskland,

Lutz
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Lad mig prøve at besvare dine spørgsmål:
1. Er disse billeder beskyttet med direkte adgang?

Nej, de offentliggjorte billeder kan ses af alle.
2 . Kan jeg tilbyde et andet galleri i hans mappe? Så for eksempel et galleri "Bryllup" et andet galleri "nyfødt"?

Brugeren kan ikke se, hvad admin oprettet eller uploadet til ham, han kan se sin egen.
3 . For vores behov ville det være godt, hvis kunden kunne bestille billederne. Har du en idé om, hvordan du styrer det?

Beklager, denne funktion er ikke implementeret endnu.
4 . Opretter dit plugin kun en mappe? Efter at brugeren er logget ind skulle han omdirigere til sin egen side med billederne inde. Er det s.th. din plugin administrerer eller er denne s.th. Jeg er nødt til at oprette med wordpress

Nej, det er umuligt med vores plugin.
5 . Jeg arbejder i øjeblikket med temaer fra AIT-temaer. De har en egen (Visual) -Pagebuilder. Ved du, om dit plugin fungerer med deres temaer? Hvad ville der ske, hvis jeg køber dit plugin, og det ikke fungerer med mit tema?

Det skal fungere, der er ingen klage fra kundesiden. Hvis det ikke fungerer, reparerer vores dev det eller refunderer dig.