Onsdag 01 maj 2019
  3 Svar
  0,9 tusind besøg
  Tilmeld
Måske mangler jeg noget, men hvad jeg troede, WP Media Folder ville synkronisere en mappe på min server med en mappe fra min dropbox. Jeg vil gerne have, at mine brugere tilføjer en videofil til min dropbox-konto, og ved hjælp af WP Media Folder synkroniseres den automatisk med en bestemt mediemappe på min webserver. Dokumentationen ser ud til at vise denne kapacitet, men den version, jeg købte, ser anderledes ud, sandsynligvis en nyere version end vist i dokumentationen.
EN
2 år siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Måske mangler jeg noget, men hvad jeg troede, WP Media Folder ville synkronisere en mappe på min server med en mappe fra min dropbox. Jeg vil gerne have, at mine brugere tilføjer en videofil til min dropbox-konto, og ved hjælp af WP Media Folder synkroniseres den automatisk med en bestemt mediemappe på min webserver. Dokumentationen ser ud til at vise denne kapacitet, men den version, jeg købte, ser anderledes ud, sandsynligvis en nyere version end vist i dokumentationen.

Vores plugin indekserer bare filer fra Dropbox-serveren. Og mapperne på din Dropbox synkroniseres ikke automatisk med dit WP-websted.
Du skal importere manuelt filer fra Dropbox til mapper i vores plugin. Du kan gå her for flere detaljer.
Det er muligt at synkronisere mapper i WP Media Folder til mapper på dit serversite i øjeblikket automatisk.

Håber du forstår!
Skål,
E
2 måneder siden
Jeg har lige købt pluginet, jeg prøver at synkronisere min servermappe med min WP-mappe, men der sker ikke noget. Jeg bruger Mac på Firefox. Alt er opdateret.
EN
2 måneder siden
Hej Electricmeg,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har lige købt pluginet, jeg prøver at synkronisere min servermappe med min WP-mappe, men der sker ikke noget. Jeg bruger Mac på Firefox. Alt er opdateret.

Det kan være noget galt på dit websted. Send os en billet (Menu Support> Support billet).
Vores ansvarlige udvikler vil se på det.