1. olko
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 14 2017. december
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Vises mappestrukturen / filhåndteringen for hver bruger individuelt i vinduet indsæt medier til posten (produkt i butikken)?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Vises mappestrukturen / filhåndteringen for hver bruger individuelt i vinduet indsæt medier til posten (produkt i butikken)?

Ja, brugere vil se et vindue med deres mapper og filer, når de indsætter mediefiler i post / produkt.
Du kan begrænse brugere efter rolle eller bruger. For mere information: https://www.joomunited.com/documentation/wp-media-folder-documentation#toc-4-3-media-access

Håber det hjælper!
Hilsen,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,
Tak for hurtigt svar.
Var det kompatibelt med EDD-plugin?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej olko,

Tak for dit svar.
Var det kompatibelt med EDD-plugin?

Ja, bestemt fungerer WP Media Folder med let digital download.