1. Pradhansb
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Tirsdag 08 2018. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Ikke nøjagtigt forhåndssalg (jeg har allerede købt det!), Men forbrug! Kan mediemappen bruges til masseoverførsel af medier direkte i POSTS? Jeg genopbygger et websted med blomsterbutikker, der har masser af billeder, som jeg i sidste ende planlægger at bruge mediemappe til at organisere og producere filtrerede gallerier (tak), men først skal de importeres sammen med tags eller kategorier. Har mediemappen denne funktion? Eller har jeg brug for et separat plugin til bulkimport til POSTS, ikke kun til at importere medierne. Der er plug-ins, der gør dette, men jeg regnede med, at jeg ville spørge, før jeg bruger et andet plugin.

Tak,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

WP Media Folder kun en importør og synkronisering af en servermappe, hvorfra du kan importere medie- og mappestruktur.
Hvis du vil importere medier + kategorier + tags som gallerier, ville WP All Import muligvis gøre det?