speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Kan du tilføje titler til billederne, når de vises i galleritilstand ved hjælp af Visual composer
  1. kfulk
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Tirsdag 06 2016. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Når du opretter et galleri med billeder, har du en mulighed for at få vist titlen på billedet, når du ser billedgalleriet?
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Faktisk vises billedets titel automatisk. Der er flere måder det vises, det afhænger af det tema, du vælger.
Du kan også tilføje billedtekst til billeder.