1. [email protected]
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Fredag 10 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg ville spørge, om der er en mulighed for at downloade en gratis prøveversion til dette plugin? Fordi vi tror, ​​det har de fleste funktioner, vi har brug for, men vi vil gerne teste det inden det faktiske køb.

Med venlig hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg vil også teste dette plugin, før jeg betaler.
Piotr
Accepteret svarVenter på moderering
Hej alle,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg ville spørge, om der er en mulighed for at downloade en gratis prøveversion til dette plugin? Fordi vi tror, ​​det har de fleste funktioner, vi har brug for, men vi vil gerne teste det inden det faktiske køb.

Jeg vil også teste dette plugin, før jeg betaler.

Vi beklager, at vi ikke har nogen prøve / begrænset version, da vores plugin er open source.
Men hvis du støder på problemer med kompatibilitet, kan vores ansvarlige udvikler løse det for dig, eller vi kan refundere dig.

Du kan se vores produktsider og demonstrere her:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder