1. hcmendez
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 23 2020. juli
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Før jeg køber dette plugin vil jeg gerne vide, om nogen bruger af min hjemmeside kan uploade deres egne medier til min google drevkonto (mig som admin) og oprette mapper og kun se deres filer (på min webside ikke i google drev) . Dette er meget vigtigt for os.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Før jeg køber dette plugin vil jeg gerne vide, om nogen bruger af min hjemmeside kan uploade deres egne medier til min google drevkonto (mig som admin) og oprette mapper og kun se deres filer (på min webside ikke i google drev) . Dette er meget vigtigt for os.

Vi har indstillingen Access media, hvis du aktiverer det, vil brugeren kun se deres mapper og medier.

Hvis du deaktiverer det, kan brugeren se alle mapper og medier som administratorrolle.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej tak for svaret, men jeg vil gerne vide, om jeg aktiverer indstillingen google drev med min admin-konto, vil enhver anden bruger uploade filer og synkronisere til min google drev-konto?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

men jeg vil vide, om jeg aktiverer indstillingen google drev med min admin-konto, vil enhver anden bruger uploade filer og synkronisere til min google-drev-konto?

Som jeg nævnte ovenfor, vil brugeren se deres mapper og medier, hvis du aktiverer indstillingen.
Administratorrollen kan se alle lokale mapper og skymapper.

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
men at se og uploade er 2 forskellige ting, kan brugerne uploade filer eller ej?