1. Rimell
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Onsdag 26 2019. juni
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Jeg har to spørgsmål i relation til tilføjelsen WP Media Folder Google Drive.

1. Vil de billeder, jeg bruger fra Google Drev-mappen (uden at importere til WP), have en Wordpress URL eller en Google URL?
2 . Hvis jeg flytter nuværende WP-billeder til Google Drev-mappen ... bliver de vedhæftet de sider / indlæg, som jeg i øjeblikket bruger dem på?

Tak skal du have!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
1. Vil de billeder, jeg bruger fra Google Drev-mappen (uden at importere til WP), have en Wordpress URL eller en Google URL?

Disse link er Google URL'er, fordi billederne gemmes faktisk på Google Drive.
2 . Hvis jeg flytter nuværende WP-billeder til Google Drev-mappen ... bliver de vedhæftet de sider / indlæg, som jeg i øjeblikket bruger dem på?

Du kan kun flytte filer mellem Google-mappen i WP. Det er ikke muligt at flytte filer fra WP-mapper til Cloud-mapper.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Tak for dit svar. Hvad ville være din anbefaling, hvis jeg ønskede, at alle mine nuværende billeder kun skulle gemmes på Google og ikke i min serverkatalog. Er der en relativt nem måde at gøre det, mens jeg holder billederne knyttet til de sider / indlæg, som jeg i øjeblikket bruger dem på?

Med andre ord, hvordan kan jeg flytte mine nuværende billeder fra mit WP-bibliotek til Google Drev uden at bryde deres tilknytning til sider / indlæg.

Vi har sandsynligvis over 3,500 billeder i vores bibliotek, og vi leder efter en måde at gemme dem eksternt for at hjælpe med at fremskynde tingene på vores ende.

Tak for din hjælp!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.
hvordan kan jeg flytte mine nuværende billeder fra mit WP-bibliotek til Google Drev uden at bryde deres tilknytning til sider / indlæg.

Beklager, vores plugin understøtter ikke at flytte filer fra dit websted til cloud-server.
Du skal uploade disse billeder til skyen og derefter indsætte i dine indlæg / sider.