speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Gemme forskellige forudindstillinger til gallerier
  1. drimway
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Mandag 19 2020. oktober
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Når jeg tilføjer et galleri ved hjælp af blokken " WP Media Folder Gallery", skal jeg manuelt indstille al konfiguration for det galleri. Hvis jeg vil have de samme indstillinger i forskellige gallerier, skal jeg indstille dem en efter en. Måske kan det være interessant at kunne gemme / indlæse en "brugerdefineret forudindstilling" (eller flere) i blokindstillingerne, bare for at spare tid.

Tak!
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Når jeg tilføjer et galleri ved hjælp af blokken " WP Media Folder Gallery", skal jeg manuelt indstille al konfiguration for det galleri. Hvis jeg vil have de samme indstillinger i forskellige gallerier, skal jeg indstille dem en efter en. Måske kan det være interessant at kunne gemme / indlæse en "brugerdefineret forudindstilling" (eller flere) i blokindstillingerne, bare for at spare tid.

Vi har kortkodegenerering til gallerier, du kan gå her for flere detaljer:

https://www.joomunited.com/ wordpress -dokumentation / wp-media-folder / 199-wp-media-folder- wordpress -galleries-from-folder