1. ncamm
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Onsdag den 07 2018. november
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Fungerer dette med WP Offload Media-plugin?

https://deliciousbrains.com/wp-offload-media/

Alle vores billeder, der uploades via media manager og upload af WP-fil, hostes på S3 og ikke på vores servere. De websteder, jeg administrerer, er på en belastningsafbalancering, så vores billeder skal være et centralt sted som Amazon S3
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Fungerer dette med WP Offload Media-plugin?

https://deliciousbrains.com/wp-offload-media/

Alle vores billeder, der uploades via media manager og upload af WP-fil, hostes på S3 og ikke på vores servere. De websteder, jeg administrerer, er på en belastningsafbalancering, så vores billeder skal være et centralt sted som Amazon S3

Dette er noget, vi har planlagt til en fremtidig Cloud-addon-version: version 2.2 (vi er i øjeblikket i version 2.1. 7 ).

Selvom det er svært at give en præcis dato for frigivelse af nye funktioner af forskellige grunde.
Det afhænger hovedsageligt af den køreplan for udvikling, vi har defineret for udvikleren, og de problemer, vi kan støde på i løbet af denne periode :)

Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Bare en hurtig opdatering for at fortælle dig, at vi har foretaget integrationen af ​​Amazon S3 til WP Media Folder .
Du kan finde mere information her: https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder / amazon-s3-integration-with- wordpress -media-library

Accepteret svarVenter på moderering
Gik med en anden leverandør