speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Fremtidige opdateringer og kompatibilitet ud over det første 6 / 12- måneders køb
  1. mafcanada
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Mandag 12 2018. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Under "Plugin-opdateringer" på prisindekset står det enten "JA - 6 måneder" eller "JA - 1 år"
spørgsmål: Betyder dette, at plugin ikke modtager nye funktionsopdateringer ud over den tidsramme, eller betyder det, at opdateringer til sikkerhed og sammenlignelighed ud over det tidspunkt? (Selvom alle indstillinger siger "Ingen tilbagevendende betaling" ;)
Hvis ikke, er der en måde at etablere en tilbagevendende betaling på, så kompatibilitet / sikkerhed er sikret?
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
Betyder det, at plugin ikke modtager nye funktionsopdateringer ud over den tidsramme, eller betyder det, at opdateringer til sikkerhed og sammenlignelighed ud over det tidspunkt?

Du bruger stadig vores plugins og skal forny, hvis du har brug for at opdatere vores nye funktioner eller vores support.
Hvis ikke, er der en måde at etablere en tilbagevendende betaling på, så kompatibilitet / sikkerhed er sikret?

Vi har ikke nogen muligheder for en tilbagevendende betaling, du kan fornye ved udløb eller købe flere år med særlig rabat.

Giv os en fakturabillet (Menu> Billettsupport> Fakturering - Generelle spørgsmål), hvis du ønsker et langvarigt abonnement.