speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>Filer, der gemmes i forkert serverkatalogtræ
  1. HarrisR
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 16 2019. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Så jeg arvet et websted, der bruger den gratis version af WP Media Folder . Jeg har uploadet nogle aktuelle dateret PDF-filer i maj 2019 og links vise dem som værende i ... / uploads / 2018 / 12 -mappen. Ser man på den underliggende filstruktur, er de helt sikkert i mappen 2018-12, men med 2019-05-datoen. Hvordan kan jeg få uploaderne til at gå til den korrekte daterede mappe? Jeg har brug for dette for at arbejde, ellers bliver jeg nødt til at finde en anden måde at styre medier på.
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

WP Media Folder håndterer ikke destinationen, hvor filen gemmes ved upload, mappen oprettet er virtuelle mapper.
Filernes endelige destination håndteres af WordPress selv eller et andet plugin, du måtte have på dette websted.

Der er også kun en kommerciel version af WP Media Folder .

Med venlig hilsen
Accepteret svar Venter på moderering
Åh, vidste ikke, at der kun var den kommercielle version. Så bruges til at frigøre vs betalingsversioner.

Jeg vil se, om jeg kan spore problemet, måske den tidligere udvikler. I det mindste har jeg fjernet en årsag. :)

Tak.