1. sophiejo
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Mandag 04 2020. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej
Jeg kan godt lide funktionerne i dette plugin. Fungerer det med Buddypress? Mit mål er at begrænse adgangen til admin sider, er det muligt at konfigurere brugermapper i frontend ?? Jeg kan vise det som en fane i brugerens eller gruppemenuen (buddypress).
Hvis jeg bruger S3, kan jeg stadig have de mapper, der er oprettet af brugere ??
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Fungerer det med Buddypress? Mit mål er at begrænse adgangen til admin sider, er det muligt at konfigurere brugermapper i frontend ?? Jeg kan vise det som en fane i brugerens eller gruppemenuen (buddypress).

Det er ikke muligt at administrere brugernes mapper på frontend i vores plugin.

Hvis jeg bruger S3, kan jeg stadig have de mapper, der er oprettet af brugere ??

Ja, brugere kan oprette mapper i vores plugin, og mapperne er virtuelle.