Mandag 4. maj 2020
  1 Svar
  1K besøg
Hej
Jeg kan godt lide funktionerne i dette plugin.
Fungerer det med Buddypress? Mit mål er at begrænse adgangen til admin-sider, er det muligt at oprette brugernes mapper i frontend ?? Jeg kan vise det som en fane i bruger- eller gruppemenuen (buddypress). Også, hvis jeg bruger S3, kan jeg stadig få mapperne oprettet af brugerne ??
EN
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Fungerer det med Buddypress? Mit mål er at begrænse adgangen til admin sider, er det muligt at konfigurere brugermapper i frontend ?? Jeg kan vise det som en fane i brugerens eller gruppemenuen (buddypress).

Det er ikke muligt at administrere brugernes mapper på frontend i vores plugin.

Hvis jeg bruger S3, kan jeg stadig have de mapper, der er oprettet af brugere ??

Ja, brugere kan oprette mapper i vores plugin, og mapperne er virtuelle.