1. Jakob
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Onsdag den 08 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej

Jeg har sendt dig e-mail, men endnu ikke noget svar, da jeg har brug for et presserende svar på følgende spørgsmål. Vi har købt 2 år siden det komplette Bundle af dine WP-applikationer, inklusive WP Media Folder version 4.4 .1, som vi aldrig har haft installeret og brugt før, indtil nu. Men nu som vi ønskede at bruge det i vores applikationer, har vi bemærket, at dette plugin ikke fungerer korrekt:

1.
Tilføjelse af YouTube-video via URL'en fungerer ikke

2.
Når du tilføjer billeder fra mediebiblioteket til nogen af ​​de nye mapper / undermapper, der er oprettet, viser det ikke antallet af billeder korrekt.
Eksempel: Jeg har tilføjet 3 billeder, og det viser “0111”

3.
Efter at have oprettet en mappe eller en undermappe og besluttet at slette den (tomme mapper), kan jeg ikke finde en måde at gøre det på.

Vi var sikre på, at dine applikationer ville fungere ordentligt, så vi købte det fulde bundle , men nu er vi virkelig skuffede. Hvis disse problemer ikke kan løses, så lad mig vide, hvor meget der vil være opdateringsprisen til den nye version af WP Media Folder plugin.

Find skærmbilleder vedhæftet.

Tak
Jakob
Vedhæftede filer (1)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

WP Media Folder er blevet opdateret snesevis af tid siden det tidspunkt, du købte det for to år siden. Efterhånden som Wordpress modtager opdateringer over tid, er vi nødt til at opdatere vores udvidelser for også at følge disse ændringer (Og også tilføje nye funktioner). Her er changelog : https://www.joomunited.com/ changelog / wp-media-folder- changelog

Du kan bestille hele bundle eller kun WP Media Folder at få adgang til opdateringer og support.

Jeg er temmelig sikker på, at disse fejl løses, hvis du installerer den nyeste version, men hvis det kommer fra en inkompatibilitet med dit tema eller et andet plugin installeret, er vores supportteam her for at hjælpe med at rette det.

BTW, for at slette en mappe skal du bare højreklikke på den og klikke på sletteindstillingen: https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-media-folder / 198-wp-media-folder-folders-and-media # toc-3-remove-and-edit-folder

Med venlig hilsen,

Damien