1. kezaro
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 07 2020. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
God dag, en af ​​mine kunder har din WP Media Folder plugin. Mit team fik til opgave at opsætte et automatiseringsscript, der tilføjer filer til serveren i uploads-mappen i en mappe, vi oprettede via sftp. De bruger WP Media Folder plugin til at forsøge at synkronisere de filer, vi placerer i mappen uploads. Med hensyn til .pdf, .jpg og .png synes alle disse filer at synkronisere fint, men vi har en .sk-filtype, der overhovedet ikke synkroniseres. Vi tilføjede muligheden for wordpress at understøtte disse filer i function.php-filerne i temaet, og testede, at vi manuelt kan uploade .sk-filer med succes, men det er bare ikke synkroniseret, når vi forsøger at gøre det med Media Folder-plugin. Hvilke råd vi kan følge? vi tænker måske, at plugin er kodet til kun at understøtte visse filtyper under synkronisering, og hvis der er en måde at aktivere support til .sk-filtypen eller andre specifikke filtyper.

Tak på forhånd.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Mit team fik til opgave at opsætte et automatiseringsscript, der tilføjer filer til serveren i uploads-mappen i en mappe, vi oprettede via sftp. De bruger WP Media Folder plugin til at forsøge at synkronisere de filer, vi placerer i mappen uploads. Med hensyn til .pdf, .jpg og .png synes alle disse filer at synkronisere fint, men vi har en .sk-filtype, der overhovedet ikke synkroniseres. Vi tilføjede muligheden for wordpress at understøtte disse filer i function.php-filerne i temaet, og testede, at vi manuelt kan uploade .sk-filer med succes, men det er bare ikke synkroniseret, når vi forsøger at gøre det med Media Folder-plugin. Hvilke råd vi kan følge?

Det kan være, at du ikke bruger vores seneste version, denne funktion blev frigivet i version 5.0 .
Forny abonnementet for at få mulighed, for mere information kan du gå her:

https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-media-folder / 200-wp-media-folder-konfiguration # toc-5-server-folder-sync