1. Matt05
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Tirsdag 10 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
to spørgsmål, før du køber :)

1. Når jeg vil uploade billeder til Google Drev, forbliver billedstørrelsen i samme størrelse? 2-3mb?
Dette plugin kan komprimere billeder, når jeg uploader - som i WordPress medier?
hvis ikke, skal webstedet indlæse billeder med 2-3 MB størrelse : o

2 . er det muligt at flytte filer fra WordPress medier til Google Drive fra medierne?

tak skal du have
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

1. Når jeg vil uploade billeder til Google Drev, forbliver billedstørrelsen i samme størrelse? 2-3mb?
Dette plugin kan komprimere billeder, når jeg uploader - som i WordPress medier?
hvis ikke, skal webstedet indlæse billeder med 2-3 MB størrelse : o

Billeder komprimeres, fordi vores plugin er baseret på WP Media manager standard.
Så billedstørrelsen på Google Drev vil være den samme som mediebiblioteket.

2 . er det muligt at flytte filer fra WordPress medier til Google Drive fra medierne?

Denne funktion er kun mulig med Amazon S3 på dette tidspunkt. For mere information:

https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder / amazon-s3-integration-with- wordpress -media-library

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
tak skal du have!

omkring 1 - er du sikker på, at billederne skal komprimere? nødt til at ændre indstillingen før? fordi jeg spørger nogen med plugin og han bruger google drev også, og efter at han havde tjekket dette fortalte han mig, at billeder ikke passer, når han uploader fra WordPress plugin og fil, forbliver med samme størrelse på google drev og indlæser det i samme størrelse på site også.

og det er meget kritisk for mig at vide det før, fordi hvis ikke alle billeder, jeg vil uploade, bliver jeg nødt til at komprimere først, og det er meget arbejde :(
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

omkring 1 - er du sikker på, at billederne skal komprimere? nødt til at ændre indstillingen før? fordi jeg spørger nogen med plugin og han bruger google drev også, og efter at han havde tjekket dette fortalte han mig, at billeder ikke passer, når han uploader fra WordPress plugin og fil, forbliver med samme størrelse på google drev og indlæser det i samme størrelse på site også.

Som sagt er vores plugin baseret på WP Media manager standard. Det betyder, at vi ikke forstyrrer uploadfunktionen.
Så hvis dine billeder, der er uploadet til WP Media, komprimeres, vil billedstørrelsen være den samme på Google drev.