Tirsdag 10. marts 2020
  3 Svar
  1K besøg
  Tilmeld
to spørgsmål inden køb:)

1. Når jeg vil uploade billeder til Google Drev, forbliver billedstørrelsen i samme størrelse?
2-3 MB? Dette plugin kan komprimere billeder, når jeg uploader - som i WordPress-medier?
hvis ikke, skal hjemmesiden indlæse billeder med 2-3 MB størrelse: o

2. det er muligt at flytte filer fra WordPress-medier til Google Drive fra medierne?

tak skal du have
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

1. Når jeg vil uploade billeder til Google Drev, forbliver billedstørrelsen i samme størrelse?
2-3 MB? Dette plugin kan komprimere billeder, når jeg uploader - som i WordPress-medier?
hvis ikke, skal webstedet indlæse billeder med 2-3 MB størrelse: o

Billeder komprimeres, fordi vores plugin er baseret på WP Media manager standard.
Så billedstørrelsen på Google Drev vil være den samme som mediebiblioteket.

2. er det muligt at flytte filer fra WordPress-medier til Google Drive fra medierne?

Denne funktion er kun mulig med Amazon S3 på dette tidspunkt. For mere information:

https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder/amazon-s3-integration-with-wordpress-media-library

Håber det hjælper!
Skål,
mere end en måned siden
tak skal du have!

omkring 1 - er du sikker på, at billederne skal komprimeres?

har brug for at ændre indstillingen før? fordi jeg spørger nogen med pluginet, og han bruger også google-drev, og efter at han har tjekket dette, fortalte han mig, at billeder ikke er kompas, når han uploader fra WordPress-pluginet og filen forbliver i samme størrelse på google-drevet og indlæser det i samme størrelse på websted også. og det er meget kritisk for mig at vide det før, fordi hvis ikke alt billede, jeg uploader, bliver jeg nødt til at komprimere først, og det er meget arbejde:(
mere end en måned siden
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

omkring 1 - er du sikker på, at billederne skal komprimere? nødt til at ændre indstillingen før? fordi jeg spørger nogen med plugin og han bruger google drev også, og efter at han havde kontrolleret dette fortalte han mig, at billeder ikke passer, når han uploader fra WordPress plugin og fil, forbliver med samme størrelse på google drev og indlæser det i samme størrelse på site også.

Som sagt er vores plugin baseret på WP Media manager standard. Det betyder, at vi ikke forstyrrer uploadfunktionen.
Så hvis dine billeder, der er uploadet til WP Media, komprimeres, vil billedstørrelsen være den samme på Google drev.