1. Zaffiro
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Lørdag 04 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej Joom!

Jeg opdagede netop dit websted i går, og dine produkter ser helt fantastiske ud !!
Jeg er super begejstret for WP Media Folder og et par af dine andre plugins.

Undrer du dig over, om du kunne tilføje support til cloud offload til BunnyCDN Storage + CDN ??
https://bunnycdn.com/solutions/cdn-cloud-storage

Deres objektopbevaring er radikalt enklere og mere brugervenligt end Amazon S3 (og det er også radikalt billigere). Kaninopbevaring er kun $ 0,01 / GB.

Amazon S3 er ret dyre og svære at bruge ... Og i min test tilbyder Bunny Storage, DigitalOcean Spaces og Vultr Object Storage sammenlignelige tjenester, * meget * lettere UX og bedre priser.

https://bunnycdn.com/solutions/cdn-cloud-storage
https://www.vultr.com/products/object-storage/
https://www.digitalocean.com/products/spaces/

Også hvad det er værd ... BunnyCDN tilbyder global CDN-ydelse svarende til AWS (til en brøkdel af prisen). De er i top 10 af alle CDN-udbydere over hele verden.
https://www.cdnperf.com/

* Jeg er på ingen måde tilknyttet BunnyCDN. Jeg er bare en meget glad kunde og ville * elske * at se WP Media Folder support.

Tak for din betænksomhed.

I har bestemt en ny fan!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Undrer du dig over, om du kunne tilføje support til cloud offload til BunnyCDN Storage + CDN ??
https://bunnycdn.com/solutions/cdn-cloud-storage

Deres objektopbevaring er radikalt enklere og mere brugervenligt end Amazon S3 (og det er også radikalt billigere). Kaninopbevaring er kun $ 0,01 / GB.

Amazon S3 er ret dyre og svære at bruge ... Og i min test tilbyder Bunny Storage, DigitalOcean Spaces og Vultr Object Storage sammenlignelige tjenester, * meget * lettere UX og bedre priser.

https://bunnycdn.com/solutions/cdn-cloud-storage
https://www.vultr.com/products/object-storage/
https://www.digitalocean.com/products/spaces/

Også hvad det er værd ... BunnyCDN tilbyder global CDN-ydelse svarende til AWS (til en brøkdel af prisen). De er i top 10 af alle CDN-udbydere over hele verden.
https://www.cdnperf.com/

* Jeg er på ingen måde tilknyttet BunnyCDN. Jeg er bare en meget glad kunde og ville * elske * at se WP Media Folder support.

BunnyCDN understøttes endnu ikke i vores plugin. Jeg ved, at prisen er billig, men den er ikke så populær.
I hvert fald bemærkede vi din anmodning i vores planlægningsliste og flytter denne billet til Funktionsidee kategori.

For øvrig har vi planlagt at frigive Amazon Cloudfront på WP Media Folder Addon version 3.4 .

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Tak for det hurtige svar!

Endnu et spørgsmål ... nogen idé om, hvorfor JoomUnited har prioriteret personlige lagringstjenester som OneDrive , Google Drive og Dropbox i stedet for mere professionelle objekteropbevaringsplatforme?

Alt, hvad Joom har bygget, er superprofessionelt og poleret ... det synes underligt at udvikle sig til Dropbox eller OneDrive stedet for noget som DigitalOcean. Disse forbrugertjenester har visse båndbredde- og gashåndteringsbegrænsninger, der gør dem upålidelige til selv for mellemstore websteder.

Under alle omstændigheder opfordrer jeg kraftigt Joom til at overveje flere Amazon S3 og CDN alternativer. For eksempel er disse 3 ... DigitalOcean, Vultr, og Wasabi er alle tilgængelige via fuldt kompatible S3 API'er. ... og både DO og Vultr er det * Ekstremt * populære tjenester med web-devs.

Plus, de er dramatisk lettere at bruge (og langt billigere) end AWS.

Hvad angår BunnyCDN Storage ... Deres API er meget enkel, og meget af PHP-arbejdet er allerede afsluttet her:
Udvalgt-pakket PHP-klasse til BunnyCDN og Storage API

Alt i alt er dette det spørgsmål, jeg ikke kan lide ved WP Media Folder - (men det er en kritisk ting) - og jeg vil heldigvis chip ekstra $$ for at bringe Bunny, DO eller Vultr snart online.

Igen. Tak skal du have.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,
Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Under alle omstændigheder opfordrer jeg kraftigt Joom til at overveje flere Amazon S3 og CDN alternativer. For eksempel er disse 3 ... DigitalOcean, Vultr og Wasabi alle tilgængelige via fuldt kompatible S3 API'er. ... og både DO og Vultr er * ekstremt * populære tjenester med web-devs.

Som nævnt ovenfor vil vi implementere Amazon Cloudfront-funktionen i den nærmeste fremtid.
Om den anden integration vil vi overveje dem, der skal komme til en version.