1. pdusp
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Fredag 10 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,
Fortæl mig, WP Media Folder opretter virkelige fysiske mapper på diske eller kun praktisk talt administrerer de filer?
Tak skal du have.
Piotr
Accepteret svarVenter på moderering
Hej Piotr

Jeg tror, ​​at plugin skal oprette virtuelle mapper for at bevare de samme webadresser til billederne fra mediebiblioteket. Jeg tænkte, at WP Media Folder plugin kun producerer virtuelle mapper. Er dette korrekt? Brug også for at vide, hvilke WP-versioner der understøttes af dette plugin, mens vi stadig har et par websteder med ældre Wordpress versioner, der kører.

Tak
Jakob
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

WP Media Folder flytter ikke faktiske filer, og dette er ikke planlagt (FAQ-link https://www.joomunited.com/faq/323-wp-media-folder/466-does-wp-media-folder-create-physical-folders-for-your-media)

Det har været et spørgsmål, vi har skønt i lang tid, og her er de punkter, der fører til, at vi ikke integrerer denne funktion:

1. Det er en dårlig idé at flytte filer i virkelige mapper. Wordpress er ikke lavet for at tillade det.
  2. Det hjælper ikke SEO, som andre plugins siger, der er overhovedet intet bevis for det.
  3. Det hjælper ikke med at administrere billeder, da du stadig er nødt til at administrere dem gennem Wordpress Media Manager, selvom de findes i faktiske mapper på din server.
  4. Det kan føre til fejl i din Wordpress installation. Wordpress gemmer alle vedhæftede filer til databasen på en meget bestemt måde. Det betyder, at hver flyttet fil skal udskiftes i databasen, og alt tekstfelt i databasen skal kontrolleres for at erstatte webadresser til dine billeder inde (inklusive miniaturebilleder).
  5. Hvis du har en masse stillinger, tager det tid og øger sandsynligheden for, at noget går galt.
  6. Sidste punkt er, at hvis nogen plugin bruger Wordpress vedhæftede filer på en anden måde, kan den sædvanlige måde føre til ødelagte links i dette plugin.

Derfor har vi oprettet ftp- og mappesynkroniseringsfunktionen, der skulle hjælpe de fleste af vores brugere, der bad om rigtige mapper https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-media-folder / 200-wp-media-folder-konfiguration # toc-5-server-folder-sync

Alt det sagt, hvis du stadig vil bruge rigtige mapper, kan du finde et plugin, der har en integration med vores WP Media Folder plugin: https: // wordpress .org / plugins / wp-media-mapper /
Det er ikke et plugin, der understøttes af vores team, men det fungerer temmelig godt.

Med venlig hilsen

Damien