1. mawingu
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Mandag 13 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej!
Jeg er svagsynet, og det er ganske besværligt at jage efter info der muligvis er derude. Jeg så, at WP Media Folder kan indstilles til automatisk at synkronisere en bestemt mappe, når der uploades via FTP. Før jeg køber, vil jeg have dette bekræftet.

En funktion, der sandsynligvis ikke er der endnu i det mindste, er et slutpunkt i REST API, der udløser synkronisering af en mappe. Jeg har et WooCommerce-sted, som jeg har oprettet forbindelse til vores ERP, og det uploader produktbilleder via FTP, så det ville være super, hvis man kunne udløse en synkronisering efter upload. Måske kan dette gøres på en anden måde? Dette er "Rart at have".

Med venlig hilsen

Karl-Otto
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg er svagsynet, og det er ganske besværligt at jage efter info der muligvis er derude. Jeg så, at WP Media Folder kan indstilles til automatisk at synkronisere en bestemt mappe, når der uploades via FTP. Før jeg køber, vil jeg have dette bekræftet.

En funktion, der sandsynligvis ikke er der endnu i det mindste, er et slutpunkt i REST API, der udløser synkronisering af en mappe. Jeg har et WooCommerce-sted, som jeg har oprettet forbindelse til vores ERP, og det uploader produktbilleder via FTP, så det ville være super, hvis man kunne udløse en synkronisering efter upload. Måske kan dette gøres på en anden måde? Dette er "Rart at have".

Du kan synkronisere mapper fra FTP i vores plugin ved hjælp af Ajax-metoden. REST API understøttes ikke i øjeblikket.