1. Karol
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Fredag 27 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hvordan oprettes den samme effekt?
https://drive.google.com/file/d/1Da3zDPnZ8v9oZX4MgbkuOKYeeCLt-Bua/view

Efter at have klikket på miniature, skal jeg aktivere andre billeder i Lightbox
Referencer
  1. https://drive.google.com/file/d/1Da3zDPnZ8v9oZX4MgbkuOKYeeCLt-Bua/view
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Hvordan oprettes den samme effekt?
https://drive.google.com/file/d/1Da3zDPnZ8v9oZX4MgbkuOKYeeCLt-Bua/view

Efter at have klikket på miniature, skal jeg aktivere andre billeder i Lightbox

Beklager, denne funktion er ikke implementeret endnu i vores plugin.
Vi har tagfiltreringsfunktionen i Galleri-tilføjelsen.

Du kan se vores demo her:
https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-media-folder-gallery-addon /

Accepteret svarVenter på moderering
Der er ingen mulighed i demoen, som jeg har brug for.