1. itamar.silva
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 16 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Olá, boa tarde!

Estamos interesserer sig for komprimering af plugin, mas precisamos no certificar que ele resolva o seguinte problema:

Estamos desenvolvendo uma área privada com o WordPress onde serão exibidos vídeos para os usuário logados. O tamanho dos vídeos em MB é maior que o limite de upload do servidor, e conforme formos adicionando os vídeos, também iríamos estourar facilmente o limite de armazenamento desse servidor, com ssd. Então vamos precisar hospedar os vídeos em outro local, como por exemplo o Google Drive on the já temos uma conta premium com um espaço considerável.

Estamos exibindo os vídeos na página através do shortcode wp_video_shortcode () nativo do WordPress . Um dos parâmetros desse shortcode, para ele funcionar, é justamente en url do vídeo. Então, já está funcionando com om vídeo cortado de tamanho reduzido, que é adicionado em um campo personalizado criado com o Advanced Custom Fields tip tip Arquivo a partir of Galeria de Mídia nativa do WordPress messmo, em um tipo personalizado de post, e definimos o retorno desse campo como sendo en url do arquivo, que usamos ingen shortcode para ele exibir o vídeo.

Kom med en funcionalidade af inkorporering af arquivos til add-on Google Drive do plugin WP Media Folder , serien er muligvis inkorporeret os via Google Drive ingen kampagnepersonale, der er tip til post personalisering, e retornarmos uma url válida do vídeo para o shortcode exibi-lo ? Ou seja, o vídeo será exibido pelo shortcode através da sua url, mas continuará hospedado no Google Drive, og ingen servidor através da Galeria de Mídia nativa do WordPress como está funcionando nesse momento.

Desde já, agradecemos o retorno.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Ja, vores plugin er integreret med Google Drev og Google Fotos. Du kan indsætte videofiler til dine indlæg / sider ved hjælp af vores plugin.
Og naturligvis gemmes filer faktisk på cloud server.

Du kan gå til disse sider nedenfor for at få flere oplysninger:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder / google-drive-integration-with-the- wordpress -media-manager
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder / google-fotos-integration-med-the- wordpress -media-manager

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Men forstod du spørgsmålet godt? Det, vi ønsker, er ikke at inkorporere medier fra Google Drev, når vi f.eks. Redigerer indhold med indholdsredigeringsprogrammet. Vi er nødt til at indarbejde medierne, som i dette tilfælde vil være videoer, i et brugerdefineret felt oprettet med avancerede brugerdefinerede felter af filtypen, defineret for at returnere filens url, videoen. Så bruger vi denne url til at vise videoen ved hjælp af WordPress kortkoden wp_video_shortcode. Når en indlejring af medierne i det brugerdefinerede felt i ACF, returneres en gyldig url for det, der bruges i kortkoden til at vise videoen?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Vi er nødt til at indarbejde medierne, som i dette tilfælde vil være videoer, i et brugerdefineret felt oprettet med avancerede brugerdefinerede felter af filtypen, defineret for at returnere filens url, videoen. Så bruger vi denne url til at vise videoen ved hjælp af WordPress kortkoden wp_video_shortcode. Når en indlejring af medierne i det brugerdefinerede felt i ACF, returneres en gyldig url for det, der bruges i kortkoden til at vise videoen?

Ja, du kan bruge den returnerede URL i brugerdefineret felt i kortkoden.