1. ristok
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Fredag 22 2017. september
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Virker WP Media Folder stadig efter et halvt år eller et år efter køb, da opdateringerne ikke kommer mere ind?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Vores medlemskab er engangsfakturering, der er ingen automatisk tilbagevendende betaling. Du kan fornye, når du vil opdatere dit plugin til ny funktion eller få adgang til supporten. Efter udløbet af dit medlemskab kan du bruge plugin uden NO-begrænsninger.

En af de vigtigste tidskrævende opgaver er:
- Vedligeholdelse af plugin-funktionerne over tid, kompatibel med WordPress nye versioner
- Billetten til personlig support

Derfor er vores medlemspriser baseret på det (adgang til nye versioner og support). Bemærk, at vi anvendte en 20% FRA baseret på den offentlige pris ved fornyelse. Mere information om denne FAQ: https://www.joomunited.com/features-and-integrations-faq/how-does-membership-renew-and-billing-working-on-joomunited

Håber det hjælper! jubel,