1. [beskyttet via e-mail]
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Fredag 10 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg ville spørge, om der er en mulighed for at downloade en gratis prøveversion til dette plugin? Fordi vi tror, ​​det har de fleste funktioner, vi har brug for, men vi vil gerne teste det inden det faktiske køb.

Med venlig hilsen
Accepteret svarVenter på moderering
Hej

Tak, fordi du kontaktede mig. Det er en god ide at tjekke prøveversionen af WP Media Folder . Vil du venligst maile mig et link for at downloade og teste prøveversionen. Hvis denne version fungerer tilfredsstillende, bestiller jeg den.

Tak skal du have.
Jakob
Accepteret svarVenter på moderering
Hej alle,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Vi beklager, at vi ikke har nogen prøve / begrænset version, da vores plugin er open source.
Men hvis du støder på problemer med kompatibilitet, kan vores ansvarlige udvikler løse det for dig, eller vi kan refundere dig.

Du kan se vores produktsider og demonstrere her:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder