1. cinnober
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 06 2020. februar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Er det muligt at uploade til Google drev fra Wordpress ? Hvis jeg som et eksempel skulle klikke på den fremhævede billedknap og vælge at uploade en fil fra min computer til et indlæg, kan jeg oprette den til at gemme billedet på Google drev som appose til hostingplatformen
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er det muligt at uploade til Google drev fra Wordpress ? Hvis jeg som et eksempel skulle klikke på den fremhævede billedknap og vælge at uploade en fil fra min computer til et indlæg, kan jeg oprette den til at gemme billedet på Google drev som appose til hostingplatformen

Ja, det er hvad vores plugin gør. Du kan uploade filer til Google Drev gennem vores plugin.

Gå til vores sider for mere information:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder / google-drive-integration-with-the- wordpress -media-manager
https://www.joomunited.com/documentation/wp-media-folder-cloud-addon#toc-ii-connect-google-drive