1. OWD
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 16 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, jeg testede lige galleriet Addon DEmo på min (Andriod) tablet og bemærkede, at jeg ikke kan skubbe billederne. Er det virkelig tilfældet? Der er ingen mulighed for at bruge gallerier med muligheden for at skubbe mellem billederne i mobilvisning?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg testede lige galleriet Addon DEmo på min (Andriod) tablet og bemærkede, at jeg ikke kan skubbe billederne. Er det virkelig tilfældet? Der er ingen mulighed for at bruge gallerier med muligheden for at skubbe mellem billederne i mobilvisning?

Hvilken side testede du på vores demoside? Du kan skubbe mellem billeder i et galleri, når du har klikket på et billede.
Det fungerer godt på vores Android-mobile enhed.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Klik på et billede er ikke, hvad jeg mener med at stryge. Jeg mener, at skubbe med fingrene fra venstre mod højre for at gå til det næste billede og zoome ind og ud med at sprede dine fingre. Ligesom næsten alle galleriets værker i dag!

Nu skal jeg klikke på de små pile på venstre eller højre side i et billede for at "skubbe" til næste eller forrige billede:
https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-media-folder-gallery-addon /
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Nu skal jeg klikke på de små pile på venstre eller højre side i et billede for at "skubbe" til næste eller forrige billede:
https://www.joomunited.com/ wordpress -demo / wp-media-folder-gallery-addon /

Vi har 2 dias-temaer: Slider-tema og Flowslide-tema, der fungerer smidigt nu.
Jeg er ikke sikker på, hvilke temaer nævner du her? Kan du give os flere oplysninger?
Jeg testede på Android 6.0 , hvordan er det med din testenhed?