1. Uschi
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 02 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hallo, jeg er gesehen, dass man gehört Ordner synkroniserer kann. Vil du sige, at generell vom WP Media Folder KEINE blev ordner blev? Mein Problem ist, that Ich nur eine bestimmte Anzahl von Dateien is Ordner bei meinem Provider haben kann, um mit FTP auch vollen Zugriff darauf zu haben. Letzteres bedeutet dannet leder mein Problem er ikke tilfældet, hvis plugin er grundsätzlich mir gut gefallen ist. Übersichtsseite. Bitte kurz Info
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

jeg har gesehen, dass man gehört Ordner synkroniserer kann. Vil du sige, at generell vom WP Media Folder KEINE blev ordner blev? Mein Problem ist, that Ich nur eine bestimmte Anzahl von Dateien is Ordner bei meinem Provider haben kann, um mit FTP auch vollen Zugriff darauf zu haben. Letzteres bedeutet dannet leder mein Problem er ikke tilfældet, hvis plugin er grundsätzlich mir gut gefallen ist. Übersichtsseite

Du kan synkronisere fil eller importere mapper fra serveren. Gå her for mere information:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-media-folder / 200-wp-media-folder-konfiguration # toc-4-server-file-importør-sync-2

Bemærk, at: vores plugin genererer virtuelle mapper på mediebiblioteket.

P / S: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
ok, tak - virtuelle mapper er desværre ikke det, jeg har brug for, jeg har brug for fysisk :(