1. Boutonm
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Torsdag 23 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej der, jeg vil gerne have muligheden for at kopiere et billede.
Målet er at bruge samme billede på forskellige sider med forskellig ALT-tekst og titel.

Er det muligt? En mulig funktion?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg vil gerne have muligheden for at kopiere et billede.
Målet er at bruge samme billede på forskellige sider med forskellig ALT-tekst og titel.

Er det muligt? En mulig funktion?

Dette er noget, der ikke er muligt i vores plugin. Vi har en duplikatindstilling.
Men det vil være 2 billeder separat, når du har klikket på Duplikere knap.
Alle metatags i det nye billede vil være de samme som den originale; undtagen "Filnavn".

For eksempel: "image.png" og "image-1.png".

Håber det hjælper!
Opmuntre,
Accepteret svarVenter på moderering
Men opretter det en rigtig ny fil i min wp-indholdsmappe?
På den måde er det muligt at ændre dens metatag endda manuelt?

På den anden side, er der en mulighed for at omdøbe fil? for eksempel ændre "image.png" af "bryllup i France.png"?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

opretter den en rigtig ny fil i min wp-indholdsmappe?

Ja, den nye fysiske fil oprettes på din server.

På den måde er det muligt at ændre dens metatag endda manuelt?

Ja, du kan redigere metataggene for nye billeder efter duplikering.

er der en mulighed for at omdøbe fil? for eksempel ændre "image.png" af "bryllup i France.png"?

Dette er noget, der ikke er muligt i vores plugin. Du kan redigere feltet "Titel" og metataggene efter duplikering.
"Filnavn" genereres automatisk.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Så for at være sikker:
Min første anmodning er faktisk mulig ... er det ikke?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for dit svar.

Ja, du kan kopiere billeder i vores plugin for mere information:

https://www.joomunited.com/ wordpress -dokumentation / wp-media-folder / 200-wp-media-folder-konfiguration # toc-1-general-settings

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Du skal være i visningen Gitter og ikke Listevisningen i mediebiblioteket. Derefter har du adgang til en højreklik-menu på hvert billede for at kopiere det.