1. p10m
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Mandag 30 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Er der et bestemt plugin, du anbefaler for at oprette brugerdefinerede brugerroller / brugerrollegrupper, der skal bruges med WP Media Folder plugin?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er der et bestemt plugin, du anbefaler for at oprette brugerdefinerede brugerroller / brugerrollegrupper, der skal bruges med WP Media Folder plugin?

Du kan bruge alle tredjeparts plugins til at oprette en rolle; såsom: User Role Editor, ...
Og rollen skal omfatte "kapacitet: upload_files" for at kunne bruge vores plugin.