1. p10m
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Mandag 23 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Et medlem af mit team har for nylig købt plugin, og jeg konfigurerer det. Spørgsmål om opsætning. Vores organisation er opdelt i regioner og derefter i kapitler. Jeg vil gerne give regioneadministratorer (en brugerdefineret rolle) læse / skriveadgang til en regionmappe og dens kapitelundermapper, og kapiteladministratorer (igen, en brugerdefineret rolle) læse adgang kun til deres respektive regionmappe, men læse / skrive adgang til deres kapitelundermappe. Kan dette gøres?

Se nedenfor for mappe / rollestruktur.

Organisation
- Region 1 (læs / skriv for region 1-administrator, læseadgang for kapiteladministratorer i gruppe 1-gruppen)
--- Kapitel A (læse / skrive for regionadministrator og kapitel A-administratorer, ingen adgang for andre kapiteladministratorer)
--- Kapitel B (læs / skriv for regionadministrator og kapitel B-administratorer, ingen adgang for andre kapiteladministratorer)

- Region 2 (læs / skriv for region 2- administrator, læseadgang for kapiteladministratorer i region 2- gruppen)
--- Kapitel C (læs / skriv for regionadministrator og kapitel C administratorer, ingen adgang for andre kapiteladministratorer)
--- Kapitel D (læse / skriv for regionadministrator og kapitel D-administratorer, ingen adgang for andre kapiteladministratorer)
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Hvis brugerne er indstillet til administratorrolle, kan de se alle mapper i plugin.
Brugere kan se deres mapper, hvis du indstiller adgang efter rolle, for flere detaljer:
https://www.joomunited.com/ wordpress -dokumentation / wp-media-folder / 200-wp-media-folder-konfiguration # toc-3-media-access-2

Btw, mener du WP Media Folder eller WP File Download ?

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Beklager, jeg skulle have brugt et andet udtryk end "admin" til de roller, jeg henviser til. Rollerne er faktisk brugerdefinerede og ikke admins i traditionel Wordpress forstand.

Og ja, jeg henviste til WP Media Folder , som er det, vi købte. Men jeg tror, ​​at vi muligvis bliver nødt til at skifte til File Download.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Beklager, jeg skulle have brugt et andet udtryk end "admin" til de roller, jeg henviser til. Rollerne er faktisk brugerdefinerede og ikke admins i traditionel Wordpress forstand.

Brugere vil kun se de mapper, der er oprettet af dem.

Og ja, jeg henviste til WP Media Folder , som er det, vi købte. Men jeg tror, ​​at vi muligvis bliver nødt til at skifte til File Download.

Hvis du vil indstille brugernes tilladelse til de mapper, der er oprettet af admin, skal du bruge vores WP File download plugin.