1. gv
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Fredag ​​1. maj 2020
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,
Gør dit plugin med dette plugin: https: // wordpress .org / plugins / wp-media-mapper /
a) Har du mulighed for at indstille en ny brugerdefineret "fysisk" sti som "/ Upload / Hoteller /" for alle filer på én gang for en batchmediefiler, der uploades?
b) Efter at alle medier blev uploadet, giver dit plugin mulighed på mediagalleriet for at vælge mange mediefiler og ændre deres "fysiske" sti for eksempel form "/ Upload / Hoteller /" til "/ Upload / Moteller /"?
Så ikke at spilde tid med hver fil en-til-en-sti, der er indstillet på en batch-upload, og ikke at spilde tid med hver fil en-for-en-stiændring på en batch, der bevæger sig,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Gør dit plugin med dette plugin: https: // wordpress .org / plugins / wp-media-mapper /

Ja, vores plugin fungerer godt med WP Media folder .

a) Har du mulighed for at indstille en ny brugerdefineret "fysisk" sti som "/ Upload / Hoteller /" for alle filer på én gang for en batchmediefiler, der uploades?
b) Efter at alle medier blev uploadet, giver dit plugin mulighed på mediagalleriet for at vælge mange mediefiler og ændre deres "fysiske" sti for eksempel form "/ Upload / Hoteller /" til "/ Upload / Moteller /"?

Men dette er noget, der ikke er muligt at ændre de fysiske mapper for en masse filer i øjeblikket.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Så arbejder de sammen ???

Dev for "fysiske" WP Media Folder fortæller, at det med dit plugin er muligt!
https: // wordpress .org / support / emne / batch-upload-meget-behov-brugerdefineret-sti / # post-12756101
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Så arbejder de sammen ???

Dev for "fysiske" WP Media Folder fortæller, at det med dit plugin er muligt!
https: // wordpress .org / support / emne / batch-upload-meget-behov-brugerdefineret-sti / # post-12756101

Ja, de kan arbejde sammen, du kan ændre vores virtuelle mapper til fysiske ved hjælp af WP Media folder .
Men jeg er ikke sikker på, at det kunne udføres i et parti filer. Du skal kontakte plugin-forfatteren for flere detaljer.