1. oestudier
  2. Spørgsmål til salg før SEO Glossary
  3. Søndag 12 2020. januar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

1.) Jeg vil gerne spørge, om der er planer om at tilpasse udvidelsen til Joomla 4 .

2. ) Et andet spørgsmål er, hvis der er mulighed for at søge efter et udtryk i alle ordlister på én gang, i betragtning af at der er flere ordlister. Er det muligt at definere et søgefelt efter specificerede ordlister, hvorved de andre forlades?

3. ) Er der et plugin til SmartSearch / com_finder?

4. ) Er der en mulighed for at vise på frontend-statistikken som f.eks. Antal udtryk, hits, nyeste udtryk, sidst ændret, seneste søgeforespørgsel, mest populære osv.?

5. ) Jeg overvejer at overføre mit ordbogssystem med cirka 200,000 emner (nu stadig bruger https://glossword.biz) til SEO Glossary , når jeg først flytter min Joomla installation til J4. Er der noget, du kan give?

Tak på forhånd!
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.
1.) Jeg vil gerne spørge, om der er planer om at tilpasse udvidelsen til Joomla 4 .

Når Joomla 4 .x frigives, ordner vi, hvis der er problemer med vores udvidelse.

2. ) Et andet spørgsmål er, hvis der er mulighed for at søge efter et udtryk i alle ordlister på én gang, i betragtning af at der er flere ordlister. Er det muligt at definere et søgefelt efter specificerede ordlister, hvorved de andre forlades?

Vi har SEO Glossary søgemodul. Du kan se vores online demo:
https://www.demo-joomunited.com/seo-glossary/seo-glossary-component

3. ) Er der et plugin til SmartSearch / com_finder?

Ja, SEO Glossary fik en dedikeret avanceret søgemaskine og fungerer også med Joomla søgning og Avanceret søgning.

4. ) Er der en mulighed for at vise på frontend-statistikken som f.eks. Antal udtryk, hits, nyeste udtryk, sidst ændret, seneste søgeforespørgsel, mest populære osv.?

Denne funktion er ikke mulig i øjeblikket. Når man viser ordlisten på frontend, vises felterne Hits, Synonyms, .. efter vilkårene.

5. ) Jeg overvejer at overføre mit ordbogssystem med cirka 200,000 emner (nu stadig bruger https://glossword.biz) til SEO Glossary , når jeg først flytter min Joomla installation til J4. Er der noget, du kan give?

Vi har import / eksport funktion, så du kan bruge til at flytte dine varer. For flere detaljer:
https://www.joomunited.com/documentation/seo-glossary-documentation#toc-iv-import-export

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Tak for dit svar.
̈́ Et enkelt spørgsmål:
Vi har SEO Glossary søgemodul. Du kan se vores online demo:
https://www.demo-joomunited.com/seo-glossary/seo-glossary-component

Jeg har prøvet modulet, men søger ikke alle ordlister på én gang, kun "Ordliste" og ikke "Byer", så jeg kunne ikke finde f.eks. "Paris" med modulet.
Det er vigtigt for mit ordbogsprojekt at have en sådan funktion. Er det muligt at søge efter et udtryk i alle ordlister på samme tid og få et resultat for termer fra alle ordlister? Med modulet og / eller SmartSearch?
Hvis det er tilfældet, er chancerne store for, at jeg vil købe SEO Glossary .
Accepteret svarVenter på moderering
@ oestudier

joomla 4 er stadig ikke frigivet endnu, og vi kan bare vente på sin stabile beta-version for nu.
Opret venligst en billet i tikcet-support, så vi kan kontrollere den yderligere.
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg bruger ikke J4 endnu. Som jeg har forstået ovenfra, vil SEO Glossary blive portet til J4, og det er ok for mig.
Min største bekymring er spørgsmålet om søgefunktioner, se min besked fra i går.