speedcache /cache/css/sc_2294eb15c3f88c6e11fc2caf4239d7e9.css "rel =" stylesheet "/>Sådan opdateres seo glossary 1.0. 15 til Joomla 3 .x kompatibel version
  1. [email protected]
  2. Spørgsmål til salg før SEO Glossary
  3. Torsdag 18 2016. februar
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej!

vores kunde kører den ældre version seo glossary 1.0. 15 på Joomla 2.5 .
Nu skal vi opdatere til en Joomla 3 .x-kompatibel version. Er det muligt?

Tak
Lars
Accepteret svar Venter på moderering
Hej Lars,

Ouch, dette er en af ​​de første versioner, vi havde :)
Ja, sikker på at du kan opdatere, det skal være OK at opdatere til den nyeste version efter Joomla 3- opdatering.

Sørg for at opbevare en sikkerhedskopi, bare i tilfælde af.

Skål,
Accepteret svar Venter på moderering
Tristan skrev:

Hej Lars,

Ouch, dette er en af ​​de første versioner, vi havde :)
Ja, sikker på at du kan opdatere, det skal være OK at opdatere til den nyeste version efter Joomla 3- opdatering.

Sørg for at opbevare en sikkerhedskopi, bare i tilfælde af.

Skål,

Hej Tristan, har du et link, hvordan opdateres?
Tak
Lars
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

Nej, det er bare Joomla standardopdatering, installer den nye version over den gamle.