1. stefanato
  2. Forhåndsspørgsmål om Item rating
  3. Mandag 30 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej.
Jeg har brug for en item rating / afstemningssystem hvor
- Kun registrerede brugere kan stemme
- hver bruger kan kun bedømme / stemme en gang (ingen ip / cookie-kontrol: kontrollen med en enkelt afstemning skal udføres på brugernavnet.)
Kan dine komponenter gøre ovenfor?
Jeg forbliver.
Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har brug for en item rating / afstemningssystem hvor
- Kun registrerede brugere kan stemme
- hver bruger kan kun bedømme / stemme en gang (ingen ip / cookie-kontrol: kontrollen med en enkelt afstemning skal udføres på brugernavnet.)
Kan dine komponenter gøre ovenfor?

Ja, du kan kun indstille registrerede brugere / brugergrupper til at stemme, men grænsen for at stemme for bestemte brugere er ikke mulig.
Du kan begrænse stemmer med IP eller Cookie i vores Item rating i øjeblikket.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
@stefanato
kun registrerede brugere kan stemme
I den globale konfiguration af item rating kan du vælge brugergruppe, og den giver kun afstemning til specifik bruger.check screenshot-1
på lignende måde den anden mulighed, når kun en bruger kan stemme for en begivenhed.