speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>Mulighed for at indstille maksimal højde og bredde til størrelse af størrelse af billeder under uploadprocessen?
  1. supamic
  2. Droppics om Droppics
  3. Torsdag den 1. maj 2014
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Alt ved Droppics ser godt ud, men jeg har mange bidragydere, der ikke kan størrelsen af ​​billederne korrekt inden upload, så jeg er nødt til at indstille nogle generelle størrelsesgrænser som 800w x 600h, så når billeder uploades, ændres de automatisk i stedet for et ad gangen efter faktum som i din billedmanipulation-demo.

Er dette muligt eller på vej?

Jeg vil købe Droppics og Dropfiles bundle og begynde at uddanne mine brugere på dem i stedet for JCE Media manager (hvilket gør det, og derfor bruger jeg i øjeblikket sammen med et galleriplugin) så snart denne funktion er tilgængelig.
Accepteret svar Venter på moderering
Hej,

I Droppics generelle Droppics konfiguration kan du indstille 3 størrelse: original (bruges til at generere anden størrelse, standard er 1500px bredde), fuld (standard er 800x600) og miniaturebillede (standard er 200px bredde).

Så ja, dummy-brugere kan sende et 5000px-billedstørrelse, det beskæres i henhold til den konfiguration, du har indstillet, og hurtigere end i JCE avanceret mediehåndtering :)

Skål,
  1. mere end en måned siden
  2. Droppics om Droppics
  3. # 1
Accepteret svar Venter på moderering
Fantastisk!!! Jeg fornyer mit abonnement på Social Backlinks og får også Droppics / Dropfile Bundle i weekenden!
  1. mere end en måned siden
  2. Droppics om Droppics